Thema: Liefde

Liefde gaat verder dan de standaard symbolen van harten en romantiek. Wat betekent liefde voor jou? Is het de genegenheid voor kleuren die dansen op je doek of voor je cameralens? De passie voor een specifieke kunststroming? De liefde voor jezelf, je dierbaren of misschien wel voor een abstract concept? Laat jouw kunstzinnige liefdesverklaring zien en vertel ons het verhaal erachter.

Je kan denken aan 'De Kus' van Gustav Klimt. Of aan 'Het Joodse Bruidje' van Rembrandt van Rijn. Beiden laten 'traditionele' liefde tussen een man en vrouw zien. 



Maar je kan ook aan modernere liefde denken zoals Robert Indiana of de liefde tussen moeder en dochter, zoals EXPOSANT-lid Iris Schoenmakers al eens vastlegde. 

 20230723-175653.jpg
© Robert Indiana, Love - artetc.nl
© Iris Schoenmakers, Spring

Ook kunstschilder Sam Drukker geeft je enkele tips. KLIK HIER

Materiaal
Onze liefde voor kunst gaat van potloden tot penselen en van keramiek tot camera's. Alle vormen van kunst zijn toegestaan, zolang het werk maar liefde uitbeeldt!

Aantal
Je mag maximaal 2 werken indienen voor deze wedstrijd

Deadline
Gebruik de extra dag van dit schrikkeljaar om je creativiteit te laten bloeien. Deel jouw kunstwerk uiterlijk op 29 februari om deel uit te maken van deze bijzondere liefdesviering.

Hoe doe je mee?

1. Log in op onze website
2. Klik op 'Mijn Atelier'
3. Klik op 'Werk toevoegen'
4. Voeg je werk toe en vergeet niet bij 'Meedoen met een wedstrijd?' de Februari Wedstrijd aan te klikken!

Laat ons ook weten wie of wat jou geïnspireerd heeft!

Schermafbeelding 2024-01-22 om 11.41.43.png

Maandwinnaar
Op 1 maart maken we alle inzendingen bekend en is het aan het publiek om te stemmen: wie is hun favoriet? Stemmen kan tot en met 8 maart. De maandwinnaar van februari wordt vervolgens bekend gemaakt via onze website, social media kanalen en onze vriendenbrief PREVIEW. De maandwinnaar wordt automatisch geselecteerd om Kunstmaker van het Jaar te worden.

Meedoen met onze wedstrijden is exclusief voor EXPOSANT-leden. Nog geen lid? Tot en met 31 januari kun je nog Exposant worden met de kortingscode December23. KLIK HIER.

Heb jij vragen over de februari-wedstrijd? Mail naar info@nationaalatelier.nl

Veel succes en wij kijken uit naar jullie liefde!

Team Nationaal Atelier